Trött på att hålla i ett slitet hundkoppel eller att använda ett halsband utav plast? Då har du kommit alldeles rätt till Happy Leashes Manufaktur. Vi bjuder på ett bredd utval utav koppel och hundhalsband i olika färger och material som är tåliga och fräscha. Designa din look alldeles själv utefter din smak.

Hundhalsband

Specialgjorda, fina och mjuka hundhalsband till din pälskling. Halsbandet av rep finns i 4 olika modeller och är perfekt till små och stora äventyr. Tänk på att mäta din hunds hals och huvud för att få den perfekta passformen. Hur du mäter kan du se här.

Utefter storleken kommer vi att anpassa tjockleken av repen vi använder . Det gör vi för att halsbandet ska se bra ut på din familjemedlem.

Hundkoppel

Handgjorda hundkoppel som ligger mjukt och tåligt i handen. Du och din hund ska känna sig snygga tillsammans. 

 

Välj mellan fem varianter och sen får du mixa och designa själv så mycket du vill. Välj mellan många olika färger på rigg och rep och hitta den kombinationen som du gillar bäst. Repen till vårar hundkoppel är väldigt tåliga.

Trender

Här har vi några förslag hur ett koppel och halsband av Happy Leashes kan se ut. Ni kan inspireras och designa ert koppel eller halsband själva eller köpa en trend och får något utöver det vanliga.

 

I vårar trender använder vi både material och färger som redan finns i shoppen, men också helt nya rep och rigg som vi hittar när vi letar efter det perfekta hundkopplet. Så om du vill ha något verkligen speciellt som ingen annan har, har du kommit rätt här!

Happy Leashes nya stil passande till din look

Nyckelring: 160 kr

It's time for a break!

Vi tar en liten paus och uppdaterar vårat sortiment. Om du ändå vill beställa, kann du gärna hälsa på oss på våran Instagram.