Vilken storlek behöver min hund?

Mätt halsmåttet på en hund

För att du ska få ett halsband som varken är för stort eller för litet, ber vi dig ta ett mätband eller ett snöre och en linjal och mäta dessa två mått. Börja med att mäta huvudmåttet runt huvudet av din hund, där det är som tjockast (gula linjen). Anger du för litet kan det hända att halsbandet senare inte går att dra över huvudet av hunden. 
Efter det ber vi dig att ta halsmåttet. Det tar du genom att mäta omkretsen av halsen, där halsbandet sitter vanligtvis (gröna linjen). Perfekt! Nu är det inget som hindrar dig att slutföra ditt köp! 

Vad är en rigg?

Vi kallar detaljerna som brukar finnas på alla änden av våra produkter för rigg. Dessa är oftast små rep av olika material som fäster knutar och ger våra produkter det lilla extra jämfört med vanliga koppel, halsband eller annat behov för hunden.

Rigg på ett hund koppel

När kommer min beställning?

Betalt och allt är klart? Vi är lika nyfikna som du och din hund. Därför startar vi direkt med tillverkningen. Efter att du har betalat och beställningen har skickats till oss dröjer det normalt 1-2 veckor tills Happy Leashes produkt når dig. I vissa fall kan vi behöva kontakta dig för att stämma av vissa saker. Då kan det dröja ett par dagar längre eftersom vi verkligen vill att du och din hund är nöjda och lyckliga med det ni har beställt. Naturligtvis går det också bra att hämta ut din beställning direkt hos oss. I så fall ber vi dig att välja detta alternativ när du betalar i kassan. Du får då ett meddelande när din produkt är redo att hämtas.

Har du fler frågor kring våra villkor? Läs dem här.